Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022, ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΜΟΝΑΔΙΚΗ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Πρώτη ημέρα-Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 

Αναχώρηση Πειραιάς – Κυλλήνη – Αργοστόλι 

Αναχώρηση το πρωί στις 6 από Ομόνοια και Σύνταγμα και 6.30 π. μ. από Πειραιά, από όπου θα συνεχίσουμε για την Κυλλήνη. Στη συνέχεια επιβίβαση από το λιμάνι της Κυλλήνης στο πλοίο για τον Πόρο Κεφαλονιάς. Καθ’ οδόν, θα επισκεφτούμε κάνοντας μια στάση για το ξενοδοχείο μας, την Εκκλησία της Παναγίας με τα φιδάκια και έπειτα συνεχίζουμε για το Αργοστόλι. Εκεί βρίσκεται το ξενοδοχείο, με θέα το λιμάνι του Αργοστολίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Θα έχουμε την δυνατότητα να γευματίσουμε προαιρετικά. Ξεκούραση. Προετοιμασία για τον Επιτάφιο αργά το απόγευμα στην πλατεία του Αργοστολίου. Μετά τον Άγιο Επιτάφιο, θα μεταβιβαστούμε σε επιλεγμένη ταβέρνα του γραφείου μας για το Νηστίσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

 

Δεύτερη ημέρα – Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 

Πρωινό και αναχωρούμε για τον Άγιο Γεράσιμο. Είναι ο πολιούχος του νησιού και εκεί βρίσκεται το σκήνωμά του . Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο της Δρογκαράτης και αμέσως μετά το όμορφο Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Συνεχίζουμε για το όμορφο παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας. Γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας με μια στάση για να θαυμάσουμε τις Καταβόθρες (το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο) και την παραλία του Μύρτου. Ελεύθερη απογευματινή ώρα στο Αργοστόλι για καφέ ή ξεκούραση, για να προετοιμαστούμε για την Ανάσταση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Μεγάλη Ανάσταση στην πλατεία του Αργοστολίου και θα δειπνήσουμε σε επιλεγμένη ταβέρνα με πλούσιο μενού , μουσική και χορό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Τρίτη ημέρα- Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου

Μετά το πρωινό φύγαμε για να επισκεφτούμε την Μονή του Αγίου Ανδρέα, όπου φυλάσσεται το πόδι του Αγίου. Σύντομη βόλτα στο πανέμορφο Φισκάρδο και το μεσημέρι θα φάμε όλοι μαζί στο Πασχαλινό τραπέζι με πλούσια εδέσματα σε ταβέρνα επιλεγμένη του γραφείου μας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση, ελεύθερη ώρα και βόλτα στο Αργοστόλι. Διανυκτέρευση.

Τέταρτη ημέρα-Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου

Πρωινό. Ελεύθερη ώρα στο Αργοστόλι για την τελευταία βόλτα μας. Αναχώρηση για το λιμάνι του Πόρου . Γεύμα και επιβίβαση στο καράβι για την Κυλλήνη. Άφιξη στον Πειραιά. 

 

από 235 € (early booking έως 20 Μαρτίου 2022)

+ 40 € μονόκλινο

H τιμή συμπεριλαμβάνει:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια(Κυλλήνη-Πόρος) μετ’ επιστροφής.
  • Όλες οι μεταφορές με τo πούλμαν μας
  • 3 διανυκτερεύσεις

Διαμονή στο MOUIKIS HOTEL Αργοστόλι

  • 3 πλούσια πρωινά σε μπουφέ
  • Νηστίσιμο Δείπνο
  • Αναστάσιμο Δείπνο, με πλούσια τοπικά εδέσματα και γλέντι
  • Πασχαλινό γεύμα
  • Δώρο από το γραφείο μας, η λαμπάδα σας.
  • Αρχηγός-Συνοδός από το γραφείο μας
  • Τοπική ξεναγός

 

 

*Επιβίβαση γίνεται από τις περιοχές: Πειραιάς, Συγγρού Φιξ, Ομόνοια, Σύνταγμα

 

 

 

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

©2019 suntravel.gr is made with by