ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ!!!

ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ MONOHMEΡΟ Κυριακή 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-ΤΙΜΗ: 14€

Πρόγραμμα:

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, θα αναχωρήσουμε νωρίς το πρωί . από τα σημεία περισυλλογής μας , και με μία ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στην Παύλιανη Φθιώτιδας, την φιλόξενη μεγάλη κυρία της ορεινής Φθιώτιδας. Η Παύλιανη είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.040 μέτρων στην είσοδο του Eθνικού Δρυμού της Oίτης και δίπλα στην Πυρά του Hρακλέους. Βρίσκεται μέσα σε πυκνό ελατοδάσος.
Φτάνοντας στην Παύλιανη θα συναντήσουμε το μνημείο όλων εκείνων-Ελλήνων και Ιταλών- που έπεσαν νεκροί στη μάχη της Παύλιανης τον Ιούνιο του 1942. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο όμορφο χωριό .Έπειτα,  Θα επισκεφτούμε ένα μοναδικό πάρκο αναψυχής, με πολλά τρεχούμενα νερά, χώρο άθλησης και χειροκίνητα τελεφερίκ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Αθανάσιο Διάκο (Άνω Μουσουνίτσα), όπου θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα. Αναχώρηση γύρω στις 17.00 μ.μ. για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Ώρα ανχώρησης: 7.30 π.μ.

Ώρα επιστροφής: 9.00 μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το γραφείο Sun Travel εξυπηρετεί τους πελάτες με τα εξής σημεία επιβίβασης για τις εκδρομές που πραγματοποιεί: Πειραιάς – Ομόνοια – Σύνταγμα – Συγγρου Φιξ

©2019 suntravel.gr is made with by