18-22 Ιουνίου Πενταήμερη-Γύρος Κέρκυρας

Τιμή συμμετοχής: 260€
Επιβάρυνση μονοκλίνου:80€
 
Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας
  • Εισιτήρια F/B
  • Ασφάλεια ταξιδίου

1η ημέρα 

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Αναχώρηση 6:30 π.μ. για Ισθμό – Κιάτο, με μια μικρή  για καφέ. Συνεχίζουμε για Αίγιο, όπου μέσω της γέφυρας  Ρίου – Αντιρρίου θα περάσουμε  στη Ρούμελη. Έπειτα, θα περάσουμε από το Μεσολόγγι και αφού δούμε τη λίμνη Λυσιμάχεια και το φράγμα του Αχελώου θα γευματίσουμε  στην Αμφιλοχία . Η διαδρομή μας συνεχίζεται δίπλα στο ξακουστό γεφύρι της Άρτας, πάνω από τον ποταμό Άραχθο και άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο F/B με προορισμό την Κέρκυρα. Μετάβαση στο ξενοδοχείο όπου τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

Πρόγραμμα

2η ημέρα 

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Κέρκυρα. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη και προσκύνημα στον Άγιο Σπυρίδωνα . Ύστερα θα ακολουθήσει επίσκεψη της πόλης. Θα δούμε τη μεγάλη και ωραία πλατεία Σπιανιάδα, την Κόντρα Φόσσα, το Λιστόν, τα παλιά Ανάκτορα κτισμένα από Γάλλους, τα δύο μεγαλοπρεπή Ενετικά Φρούρια «Παλιό και Νέο». Μετά θα συνεχίσουμε για Μον Ρεπό και Κανόνι, από όπου η θέα προς το γραφικό Ποντικονήσι και την ιστορική Μονή των Βλαχερνών, είναι εξαιρετική. Επίσκεψη στα αξιοθέατα αυτά με τις βαρκούλες. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα στις Μπενίτσες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Μετά το πρωινό και μέσω ωραιότατης διαδρομής, φθάνουμε στην Παλαιοκαστρίτσα, επίσκεψη στο βυζαντινό Μοναστήρι της Παναγίας και το μικρό του μουσείο, όπου εκτίθενται οστά παράξενων θαλασσινών μεγαθηρίων. Αναχώρηση για Ρόδα, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα μέσω Κασσιώπης, Δασιάς, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το χωριό Γαστούρι, όπου βρίσκεται το περίφημο Αχίλλειο Ανάκτορο, στάση και προαιρετική επίσκεψη σε αυτό, στο καζίνο και τους πανέμορφους κήπους. Το απόγευμα επίσκεψη στη Μονή Πλατυτέρας με τον τάφο του Ιωάννη Καποδίστρια. Μετάβαση στο χωριό Πέλεκα για την παρακολούθηση του ηλιοβασιλέματος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα 

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Το πρωί θα αποχαιρετίσουμε το πανέμορφο νησί και θα επιβιβαστούμε στο F/B για Ηγουμενίτσα. Στην συνέχεια μέσω θαυμάσιας διαδρομής θα διασχίσουμε την Ήπειρο και στη συνέχεια την Ρούμελη για να καταλήξουμε στην Αθήνα με ανάλογες στάσεις καθ’οδόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

©2019 suntravel.gr is made with by