ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ-ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 

Τιμή : 189€ (ανά άτομο σε δίκλινο) 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

1Η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση το πρωί στις 6.00 από Ομόνοια και Σύνταγμα και στις 6.30 από Πειραιά, από όπου και θα συνεχίσουμε για την Κυλλήνη . Στην συνέχεια επιβίβαση από το λιμάνι της Κυλλήνης στο πλοίο για τον Πόρο της Κεφαλονιάς. Αμέσως μετά επίσκεψη στην Εκκλησία της Παναγίας με τα φιδάκια. Συνεχίζουμε για το Αργοστόλι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Miramare  , που βρίσκεται στο λιμάνι του Αργοστολίου. Αφού τακτοποιηθούμε, θα απολαύσουμε το μπάνιο μας  στον Πλατύ και Μακρύ Γιαλό. Γεύμα (προαιρετικό και επιστροφή στο ξενοδοχείο). 

2Η ΗΜΕΡΑ 

Πρωινό και αναχωρούμε για το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου. Είναι ο πολιούχος του νησιού και εκεί φυλάσσεται και το σκήνωμά του όπου θα προσκυνήσουμε. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το πανέμορφο σπήλαιο της Δρογκαράτης και αμέσως μετά το μοναδικό σε ομορφιά λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Συνεχίζουμε για την παραλία της Αγίας Ευφημίας για μπάνιο και φαγητό. Καθ οδόν θα κάνουμε μια στάση στην μοναδική σε ομορφιά  παραλία του Μύρτου για φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στις Kαταβόθρες , το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και ελεύθερη ώρα για βόλτα στο Αργοστόλι. Διανυκτέρευση . 

3Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τη Μονή του Αγίου Ανδρέα όπου φυλάσσεται και το πόδι του Αγίου. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με γραφικό λιμανάκι.

Παραμονή για μπάνιο, προαιρετικό γεύμα και καφέ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε πάνω από τη γραφική Άσσο και την γνωστή παραλία του Μύρτου θαυμάζοντας το απαράμιλλης ομορφιάς ηλιοβασίλεμα. Ελεύθερη ώρα στο Αργοστόλι για δείπνο(προαιρετικά) και βόλτα . Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό ελεύθερη ώρα στο Αργοστόλι για την τελευταία μας βόλτα. Κατόπιν αναχωρούμε για το λιμάνι του Πόρου όπου θα παραμείνουμε και θα γευματίσουμε και στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε το μεσημέρι στο καράβι για Κυλλήνη και άφιξη στον Πειραιά.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο
  • 3 πρωινά στο ξενοδοχείο 
  • Όλες οι μετακινήσεις- εκδρομές με το πούλμαν του γραφείου
  • Συνοδός -Ξεναγός-τοπική ξεναγός

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται:

Τα έξοδα για το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το σπήλαιο της Δρογκαράτης 

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

*Το γραφείο μας τηρεί απόλυτα τους νέους κανόνες υγιεινής, καθαριότητας και απολύμανσης που ορίζει ο νόμος.

Τα πούλμαν του γραφείου είναι απολυμασμένα, με όλες τις νέες προδιαγραφές για την ασφάλεια των εκδρομέων και ο μέγιστος  αριθμός των επιβατών είναι 25 άτομα ανά πούλμαν.

Παρακαλείσθε να κλείσετε έγκαιρα θέσεις λόγω του μειωμένου αριθμού επιβατών που αντιστοιχεί σε κάθε πούλμαν.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

©2019 suntravel.gr is made with by