Αγ.Πνευματος 3ημερη Λακωνικη Μάνη

Αγίου Πνεύματος ΛΑΚΩΝΙΚΗ

ΜΑΝΗ !!

3ημερη οδική εκδρομή

🚍

📆

Ημ.Αναχωρησης  11/6

📆

Ημ.Επιστροφης    13/6

Στα μέρη που γυρίζεται “Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ”  Γύθειο, Αεροπολη,Σπήλαια Δυρού, Γερολιμενας, Βαθεια,Μονεμβασιά.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
1η μέρα
Συγκέντρωση και αναχώρηση  για το  Γύθειο, με ενδιάμεση στάση στη  Σπάρτη. Σύγχρονη πόλη απλωμένη στην εύφορη κοιλάδα του ποταμού Ευρώτα , στην ίδια θέση όπου βρισκόταν η ξακουστή αρχαία ΣΠΑΡΤΗ . Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για να θαυμάσουμε τα νεοκλασικά κτίρια των παλαιών δικαστηρίων ( 1837) , του Δημαρχείου κ.α   Στην συνέχεια φτάνουμε στον ιστορικό Μυστρά, την καλύτερα σωζόμενη Βυζαντινή πολιτεία στον Ελλαδικό χώρο. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Μετάβαση στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο, με το νησιώτικο χρώμα και το νησάκι Κρανάη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η μέρα
Μετά από το πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, αναχωρούμε για ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό στη καρδία της Λακωνικής Μάνης. Πρώτος σταθμός μας ο μεσαιωνικός οικισμός της Βάθειας που αντιστέκεται σθεναρά στο πέρασμα του χρόνου προσφέροντας μια αναδρομή σε εποχές όπου οι κάτοικοι της αμύνονταν τους επίδοξους εισβολείς, οχυρωμένοι στα επιβλητικά οχυρωματικά πυργόσπιτα τους. Η Βάθεια είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παραδοσιακούς οικισμούς και σίγουρα ο πιο φωτογραφημένος σε ολόκληρη τη Λακωνική Μάνη.Επόμενος σταθμός μας ο Γερολιμένας. Κτισμένος δίπλα στη θάλασσα, είναι ένας από τους πιο γραφικούς οικισμούς της Μάνης, με μικρό φυσικό λιμάνι, το οποίο κατά την αρχαιότητα θεωρείτο «Ιερός Λιμένας». Παραμένουμε εδώ να απολαύσουμε ένα καφέ και να «κυνηγήσουμε» την τέλεια φωτογραφική πόζα.Κατόπιν αναχωρούμε για τα έγκατα της Λακωνικής γης. Μια περιήγηση – επίσκεψη στο φημισμένο σπήλαιου Διρού, θα μας δείξει τις διεργασίες που με υπομονή και μεθοδικότητα διενεργεί η φύση. Ένας μαγευτικός κόσμος ανοίγεται μπροστά μας.Tο μεσημέρι θα μας βρει στην Αρεόπολη, κορωνίδα της Μάνης. Μια ξενάγηση στην κοιτίδα του ξεσηκωμού των Μανιατών θα μας γυρίσει χρόνια πίσω. Εδώ ανάμεσα στα πυργόσπιτα θα ανακαλύψουμε ατμοσφαιρικά ταβερνάκια και θα μείνουμε για φαγητό . Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
3η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για  για την  πασίγνωστη βυζαντινή καστροπολιτεία  της  Μονεμβασιάς η οποία είναι χτισμένη πάνω σε βράχο και ενώνεται με τη στεριά μέσω στενής γέφυρας. Αυτή ήταν η μόνη είσοδος, η «μόνη έμβαση» όπως έλεγαν, στη Mονεμβασιά, και σε αυτό οφείλει την ονομασία της. Αφού απολαύσουμε τη μαγική ατμόσφαιρα της παλιάς πόλης, με τα πλακόστρωτα καλντερίμια, τα παλιά αρχοντικά, τις εκκλησιές και την ασύγκριτη θέα στο πέλαγος, θα πάμε στην παραλία της περιοχής, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Τέλος γεμάτοι εικόνες και αναμνήσεις παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες στάσεις. 
Περιλαμβάνονται:
 1  Μεταφορές με πολυτελές  κλιματιζόμενο πούλμαν
 2  Δύο διανυκτερεύσεις  στο  INFINITY HOTEL  στο  Γύθειο με πρωινό
3 Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
4  Ασφάλεια  Αστικής και επαγγελματικής  ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
1.Είσοδοι σε μουσεία ,σπήλαια και αρχαιολογικούς χώρους
 2.Φόρος διαμονής
 3.Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
Τιμή Εισιτηρίου: 169το  άτομο  σε  δίκλυνο  ή  τρικλυνο  δωμάτιο 
Διαφορά μονόκλινου 60€ για πληρωμη εως 10 Μαιου η τιμη ειναι 149 το άτομο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

©2019 suntravel.gr is made with by