29/2-2/3/2020 3ΗΜΕΡΗ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑΣ)-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΒΟΡΑΣ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΝΑΟΥΣΑ

29/2-2/3/2020 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟΚΡΕΩΝ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑΣ)-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΒΟΡΑΣ)-ΒΕΡΓΙΝΑ–ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΝΑΟΥΣΑ

1 η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΝΑΟΥΣΑ
Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. και με μία ενδιάμεση στάση για καφέ στη Λαμία, θα πάρουμε το μεσημεριανό μας φαγητό κοντά στην Λάρισα. Συνεχίζουμε για Βέροια, όπου θα προσκυνήσουμε την Παναγία Σουμελά, ιερός τόπος προσκυνήματος αρχικά για τους Ποντίους και στην συνέχεια για όλους τους πιστούς.  Αμέσως μετά, θα φτάσουμε στον Αρχαιολογικό Χώρο της Βεργίνας, όπου θα έχουμε ξενάγηση στο χώρο. Έπειτα, θα ξεκινήσουμε για την όμορφη Νάουσα, κτισμένη στις ανατολικές παρυφές του επιβλητικού ορεινού όγκου του Βερμίου, με εκπληκτική θέα στον πανέμορφο και πλούσιο κάμπο της Θεσσαλονίκης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται πολύ κοντά στα Λουτρά Πόζαρ. Διανυκτέρευση. 

2 η μέρα: ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΝΑΟΥΣΑ
Πρωινό και αμέσως μετά, στάση στο παραδοσιακό χωριό Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, το <<πέτρινο χωριό>>, που είναι ένας παραδοσιακός οικισμός στους πρόποδες του όρους Βόρας ή Καϊμάκτσαλάν, στην κορυφή Πιπερίτσα, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα σε υψόμετρο 1.200 μέτρων.
Εκεί, θα παρακολουθήσουμε το έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες. Το έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες (συναντάται και ως “Γιανίτσαροι και Μπούλες“, σε πιο βαριά Ναουσαίικα) είναι ένα παραδοσιακό δρώμενο στη Νάουσα την περίοδο της αποκριάς, με αρχαίες ρίζες. Ο χαρακτηριστικός ήχος του ζουρνά και το νταούλι, τους συνοδεύει σε κάθε τους βήμα, καθώς χορεύουν στους δρόμους της Νάουσας κατά ομάδες (μπουλούκια). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΝΑΟΥΣΑ-ΑΡΙΔΑΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μετά το πρωινό, κατευθυνόμαστε για την Αριδαία και φτάνουμε στα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ, που απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Οι μεταλλικές πηγές αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό , σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση. Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Επισκέπτες το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, ποσιοθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση
Επίσκεψη και προαιρετικό μπάνιο. Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του Λουτρακίου
Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
 Τιμή συμμετοχής: 135€
Επιβάρυνση μονοκλίνου: 40€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 περιηγήσεις-ξεναγήσεις με βάση το πρόγραμμα
 δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο πολύ κοντά στα Λουτρά Πόζαρ, με πρωινό μπουφέ
 επίσημος ξεναγός για τη Βεργίνα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το γραφείο Sun Travel εξυπηρετεί τους πελάτες με τα εξής σημεία επιβίβασης για τις εκδρομές που πραγματοποιεί: Πειραιάς – Ομόνοια – Σύνταγμα – Συγγρου Φιξ

©2019 suntravel.gr is made with by