Διήμερη Τήνος 25-26 Σεπτεμβρίου

ΤΙΜΗ: 95 ευρώ

(αφορά την τιμή σε τρίκλινο ανά άτομο)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΤΗΝΟΣ:

Θα αναχωρήσουμε στις 6.00 π.μ με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο όπου αναχωρεί στις 08:10 π.μ. Μόλις φθάσουμε στην Τήνο θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα ξεκινήσουμε ένα οδοιπορικό του νησιού με πρώτη επίσκεψη την Μονή της Αγ. Πελαγίας.Η Μονή χτίστηκε τον 11ο με 12ο αιώνα είναι αφιερωμένη στη Κοίμηση της Θεοτόκου(Κυρίας των Αγγέλων) και είναι γυναικεία Μονή.

Η Αγία Πελαγία ήταν μια ταπεινή Μοναχή που είδε όραμα την Παναγία να της υποδεικνύει το μέρος που βρέθηκε η εικόνα του Ευαγγελισμού στη Χώρα της Τήνου. Θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Αγ. Πελαγίας και την κάρα της και θα επισκεφθούμε το λιτό κελί που έζησε.Στη συνέχεια Θα επισκεφθούμε τον Πάνορμο, επίνειο του μεγαλύτερου χωριού της Τήνου, τον Πύργο. Ένα γραφικό ψαροχώρι, μ’ ένα όμορφο λιμανάκι με ψαρόβαρκες δεμένες, με ταβερνάκια και όμορφη παραλία με κρυστάλλινα νερά.Θα γευματίσουμε σε ταβέρνα πάνω στη θάλασσα και όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μπάνιο. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για να τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας και να ξεκουραστούμε.Το βράδυ έχουμε ελεύθερο χρόνο να κάνουμε βόλτα στη Χώρα και να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο να διανυκτερεύσουμε.

2η μέρα ΤΗΝΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης.Στο ναό που χτίστηκε στο σημείο που βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μετά από τα οράματα της απλής και ταπεινής Μοναχής Αγ. Πελαγίας.Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε, να ψωνίσουμε σουβενίρ, εκκλησιαστικά είδη αλλά και ντόπια προϊόντα του νησιού αλλά και να πιούμε καφέ ή να πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα.Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής στις 17:00 το απόγευμα όπου  θα επιστρέψουμε στο λιμάνι της Ραφήνας και θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για Πειραιά.

 

Περιλαμβάνει :

Εισιτήρια πλοίου από Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα-Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν

Διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο LEANDROS HOTEL στο κεντρο της Τηνου

Εισιτήρια του πλοίου από Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα

Αρχηγός- Συνοδός

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

©2019 suntravel.gr is made with by